Kärkkäinen Challege CUP 2016

CUP Säännöt:

3-Osakilpailua:

  • Ursak, 24 h extreme sarja
  • Kärkkäinen Challenge, 12h kilpasajat
  • Lost in Kajaani, 24h extremely lost sarja

Sarjat:

  • Miehet
  • Naiset
  • Seka (molempia sukupuolia oltava joukkueessa)

 

Eniten CUP-pisteitä kerännyt joukkue voittaa.  

Pistelaskussa kilpailuaika tulee olemaan määrävä tekijä.  Voittajat saavat aina satapistettä ja vähennyksiä tulee sijoituksen ja ajan mukaan 50 pisteeseen saakka, jonka jälkeen pelkkä sija ratkaisee pistemäärän.  Aika peruste koskee siis hyväksyttävästi maaliin tulevia, loput 50p – sija.   Joissakin osakilpailuissa voi tulla maaliin hyväksyttävästi käymättä koko rataa!!!

Osallistumisoikeus eri joukkueihin rajoitetaan yksittäiselle henkilölle –> henkilö voi kisailla vain yhden joukkueen nimissä kokonaiskisassa, lievennys Ursak kisaan(2-henkilön joukkueet) on se että Ursakissa voi osallistua sellaiseen joukkueeseen mikä ei ole mukana kokonaiskisassa.

Cupin kokonaiskilpailun palkintoja on 3-kpl / joukkue, mikäli joukkueessa on kilpaillut enemmän kuin 3 kilpailijaa, niin joukkueet itse päättävät miten juokkueen palkinnot  jakautuvat.

Pistelasku

Sarjojen voittajat saavat jokaisesta osakilpailusta 100 pistettä ja seuraavat seuraavan kaavan mukaisesti.

Pistemäärä = (Voit.aika / kilp.aika) * 100 – (sijoitus – 1)

Pisteitä lasketaan 50 pisteeseen saakka.  Siittä eteenpäin siten että seuraavat saavat järjestyksessä 49,48,47… aina 1 saakka, jonka jälkeen kaikki loput saavat yhden pisteen edellyttäen että ovat startanneet kilpailuun!  Sijoitus ratkaistaan keskeyttäneiden ja oikaisun tehneiden sekä hylättyjen osalta osakilpailukohtaisesti.

Palkinnot

CUPissa  palkitaan jokaisen sarjan 3 parasta joukkuetta.  Palkinnot jaetaan heti Lost in Kajaani kisan tulosten ja pistelaskun selvittyä.

Osakilpailuissa voidan jakaa erikseen palkintoja.