Tulokset tuloillaan

Vielä muutamat manuaaliset tarkistukset ja tulokset ovat julkaisukelpoiset.

Prologin kartta ja ratkaisukuvat julkaistaan tulosten julkaisun jälkeen.  Prologi oli Questin arvoinen.

  •  12h kilpailussa  hylkäyksestä eli väärästä vastuksesta tuli 1h sakko, mikä on noin sama kuin hitaimman ratkaisuun käyttämä aika. Sakko lisätään aikaan.
  • 5h kilpailussa jokaisesta oikeasta prologin vastauksesta saa 1-pisteen (max .10 pistettä).

Paljon on erilaisia epäselvyyksiä 1-rastin osalta. Reittikirjassa oli maininta että rastia nro 10 ei tarvitse leimata tulessa.  Rasti oli sama kuin rasti nro 1 ja soppa oli valmis.    Kaikki joukkueet ovat kuitenkin rastilta konotin todistettavasti hakeneet.   Rasti ei ollut mikään Quest, jossa näppäryyttä vaaditaan vaan tavallinen CP.    AC Adventure huomasi juuri tämä virheen kesken melonnan ja palasi leimaamaan.  Leimaamatta jättänee eivät voi olla parempia kuin AC Adventure.  Järjestäjän oikeudella muuttaa ohjeistusta ja urheilullisuuden nimissä, kilpailunjohto on päättänyt hyväksyä kaikkien 1-rastin leimauksen siten, että mikäli leimausta ei löydy niin sakko on AC Adventure paikko 15min * 2 eli 30 min.  Tämä hyväksyntä koskee vain rastia 1. ilmenneiden epäselvyyksien vuoksi.