Ii Challenge säännöt julkaistu ja ohjeita päivitetty

Kisapäivä lähenee ja ohjeet täydentyvät kun tarkistuksia ja viilauksia tehdään.  Säännöt ovat nyt julkaistu, tässä suoralinkki   http://karkkainen-challenge.fi/?page_id=61.  Kaikki tehtävät ja rastit käyneet ovat ajalla kisassa mukana.  Mikäli jotain jää / jätetään käymättä  sija muodostuu käytyjen rastien määrän mukaan ja jos vielä on tasan niin suoritettujen Questien mukaan.   Kärkkäinen Challenge pistekisassa menetellään samoin.  Suorittamatta jäänyt Quest tai hakematta jäänyt rasti tiputtaa joukkueen kisaamaan pistemääristä alle 50 pistettä.  Järjestyksen tässäkin määrää käytyjen rastien määrä ja suoritettuje Questien määrä, tässä järjestyksessä (ensin rastit ja jos on tasan niin sitten Questit).

Ohjeet kannattaa myös lukaista uudestaan niitä on päivitetty.  Joukkueenjohtajille on myös lähetetty lisäinfoa sähköpostilla, mikäli ei ole tullut ilmoittakaa siitä välittömästi toimisto(at)karkkainen-challenge.fi osoitteeseen.


GPS-laitteet ja numerolaput ovat matkalla, kartat on tulostettu ja reittikirjoihin tehdään viime hetken muutokset.  Ii Challenge alkaa olemaan valmis kisattavaksi.  Enää rastien viennit ja pienet rakentamiset, ”ilmassa rupee olemaan suuren urheilujuhlan tuntua”.

Paikallisilla  on paikallistuntemusta lähimaastosta.  Tässä Maailmasta Oy:n tuottama pistepilvi aineisto katseltavaksi ja tasoittamaan tilannetta (toimii yleisimmillä selaimilla).  Hiirellä voi zoomata, vääntää ja kääntää.

http://www.maailmasta.fi/potree/examples/ii.html