Kärkkäinen Challenge, 3 – osainen Multisport CUP

Paksumahat: Veli-Matti Niskanen, Jouko Höynälä ja Kai Ojala
Paksumahat: Veli-Matti Niskanen, Jouko Höynälä ja Kai Ojala

Kärkkäinen Challenge laajenee  3-osaiseksi Multisport CUP:ksi.  Mukana on 3 lajin merkittävää tapahtumaa Suomessa.  CUP:n sivusto on http://www.karkkainen-challenge.fi

Osakilpailut ovat:

CUPissa on mukana osakilpailuiden kilpasarjat:

  • Miehet
  • Naiset
  • Sekasarja

Muita sarjoja voi olla osakilpailuissa (esim. kuntosarjoja, eivät kuulu cuppiin).

Eniten CUP-pisteitä kerännyt joukkue voittaa.  Cupin pistelasku ja muut säännöt kuten edustuskelpoisuus eri osakilpailujen välillä julkaistaan lopullisesti säännöissä. Pistelaskussa kilpailuaika tulee olemaan määrävä tekijä.  Voittajat saavat aina satapistettä ja vähennyksiä tulee sijoituksen ja ajan mukaan 50 pisteeseen saakka, jonka jälkeen pelkkä sija ratkaisee pistemäärän.  Aika peruste koskee siis hyväksyttävästi maaliin tulevia, loput 50p – sija.   Katsomme rata/kisatoteutukset vielä läpi ja teemme lopullisen päätöksen.  Joissakin osakilpailuissa voi tulla maaliin hyväksyttävästi käymättä koko rataa!!!

Osallistumisoikeus eri joukkueihin rajoitetaan yksittäiselle henkilölle –> henkilö voi kisailla vain yhden joukkueen nimissä kokonaiskisassa, lievennys Ursak kisaan(2-henkilön joukkueet) on se että voi osallistua sellaiseen joukkueeseen mikä ei ole mukana kokonaiskisassa.

Cupin kokonaiskilpailun palkinnot tulevat olemaan hyvät ja niitä on 3-kpl / joukkue, mikäli joukkueessa on kilpaillut enemmän kuin 3 kilpailijaa, niin joukkueet itse päättävät miten juokkueen palkinnot  jakautuvat.

Terveisin

Ursak, Ii Challenge, Lost in Kajaani

Sponsored by Kärkkäinen